Zoek en druk op enter

Tarieven

Elke bruiloft is uniek, niks is standaard of een gegeven. En dat maakt het zo bijzonder! Steeds meer mensen gunnen het zichzelf, en hun familie en vrienden, om mee te genieten op de bruiloft. Dit doe je door de hele voorbereiding of de dag organisatie uit handen te geven. De tarieven die Freest daarvoor hanteerd zijn niet vastgelegd in pakketen omdat ik hanteer dat elke bruiloft en dus aanvraag uniek is.

Jullie voorbereiding en bruiloft is uniek! Hier horen dan ook geen standaard tarieven tegenover. Ik ga als volgt te werk; eerst plannen we een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik jullie wensen in kaart breng. Ik stel hierbij ook de benodigde vragen om een totaalbeeld te krijgen van de werkzaamheden. Aan de hand van dit gesprek stel ik een offerte. Hierin omschrijf de afspraken van diensten die Freest zal verlenen. Als jullie het er mee eens zijn, gaan we samen verder. Dit geldt zowel voor de dienst weddingplanner, ceremoniemeester als voor overige evenementen.

Ik bied altijd één totaal tarief aan voor de activiteiten die we hebben besproken. Daarbij zeg ik dus dat ik geen uren schrijf die later in rekening breng. Zo weten jullie vooraf precies waar jullie aan toe zijn. De enige uitzondering daarin is het aantal uren op de dag zelf; omdat het programma en mijn aanwezigheid niet altijd vooraf bekend is.

Lees hier hoe andere bruidsparen de diensten van Freest hebben ervaren. Dan hoor je van anderen waarom de kosten het meer dan waard zijn. Freest helpt jullie en jullie gasten zorgeloos te genieten op jullie mooiste dag van jullie leven.

Op de dag zelf rekening ik €75 per uur voor mijn aanwezigheid. Verder is het een pakketprijs die ik bied voor de organisatorische aspecten vooraf.