Zoek en druk op enter

De Fre achter Freest

Bruiloften zie ik als de
mooiste dag van jullie leven.

Ik ben Frederike, de Fre achter Freest, en ik ben 34 jaar. En ik heb een passie voor het organiseren van bruiloften en evenementen.

In 2011 ben ik voor het eerst als ceremoniemeester gevraagd. Waarna ik de rol van ceremoniemeester meerdere keren voor vrienden en familieleden heb vervuld. Zelf ben ik in 2017, op de slechtste dag (storm en regen) van het jaar, getrouwd. De organisatie van bruiloften heb ik altijd met zoveel plezier gedaan. En daarom ben ik in 2021 mijn eigen bedrijf, Freest, gestart. Ik wil namelijk meer bruidsparen helpen met het organiseren van hun bruiloft. Maar bovenal wil ik de familie en vrienden van mijn bruidsparen helpen zorgeloos te genieten op jullie dag!

Wie is Fre achter Freest als persoon? Laat ik beginnen met wat niet mijn sterkste kant is: taal. In alle eerlijkheid ik ben niet foutloos in mijn geschrift. Maar daar tegen over staat dat ik met mijn ervaring pro-actief kan meedenken en goed kan adviseren over wat logisch en praktisch is. Ik bied graag de helpende hand, heb oog voor detail en luister naar jullie wensen. Als laatste ben ik eerlijk en zeg ik waar het op staat, om vervelende verrassingen te voorkomen. In alles wat ik doe zijn de wensen van het bruidspaar leidend en denk ik altijd positief met jullie mee!

Bruiloften zie ik als de mooiste dag van jullie leven. De liefde staat centraal en dat mag gevierd worden. Dat elke bruiloft anders is vind ik zo bijzonder en dat maakt het ook echt jullie dag.

Wat mij verder typeert:

Ik ben altijd bezig, als een duizendpoot: naast mijn eigen bedrijf doe ik ook ander werk, ben ik getrouwd met mijn liefste Lennart en samen hebben wij 3 zonen. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en geniet ik van een lekker glas wijn in de zon met een vriend(in)!