Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Kristell & Diederik

 

French meets Dutch! Deze bruiloft stond in het teken van twee landen, twee talen en twee verliefde personen die het JA-woord voor al hun familie en vrienden uitspraken. Op 8 juli vierden Kristell en Diederik hun mooiste dag op het landgoed De Olmenhorst, tussen de appel- en perenbomen!

De tradities en gewoontes in Frankrijk en Nederland verschillen een beetje en het bruidspaar heeft vooraf samen met mij als weddingplanner nagedacht over hoe ze deze dag, in Nederland, vorm gingen geven. Het is een dag geworden met ruimte en aandacht voor de verschillende talen en tradities. Want met elkaar in ritme op de tafel slaan is gewoon gezellig! 

Heerlijk buiten, in de schaduw van de tent, werd het huwelijk voltrokken door hun eigen aangestelde ‘BABS’. Daarbij werd stilgestaan bij het verleden, het heden en de toekomst.  Met de bordjes ‘Vergroesen’ bij de receptie en de ingestudeerde Flash Mob was de receptie gezellig en relaxt. De verhalen en ontspannen sfeer werden voortgezet bij het diner. Waar we met zijn allen aan een lange lange tafel tussen de perenbomen konden zitten. En als de bruid op hoog niveau kan dansen… dan wil je de openingsdans natuurlijk niet missen. Maar je bent niks zonder je partner. Wat een openingsdans heeft de bruidegom laten zien! Zijn bruid laten shinen, maar zelf de show mee neerzetten. Fantastisch! 

Een bruiloft met de leukste details door de dag heen. En Kristell & Diederik konden genieten van hun mooiste dag hier tussen de appel- en perenbomen!