Zoek en druk op enter

Diensten

Wat Freest voor jullie kan betekenen

De eerste stap is gezet, jullie zijn verloofd! Er zullen nog vele stappen en beslissingen volgen om jullie bruiloft tot een prachtige gebeurtenis een groot succes te maken.

VEELGESTELDE VRAGEN ZIJN:


1. Hebben jullie al een beeld wat jullie willen op de dag zelf?

2. Hoe zorg je dan dat dit beeld ook werkelijkheid wordt?

3. Wie gaan jullie daarbij helpen?

4. Wat is het verschil tussen een weddingplanner
en een ceremoniemeester?

WEDDINGPLANNER


Hebben jullie veel ideeën en wensen, maar weten jullie niet waar jullie moeten beginnen?
Dan kan wellicht deze checklist helpen. Willen jullie liever alles uit handen geven of “gewoon” extra hulp bij de organisatie? In dat geval lijkt een weddingplanner de juiste keuze. Lees hier verder over wat Freest kan doen als weddingplanner.

MEER INFO

CEREMONIEMEESTER


Willen jullie graag zelf de voorbereidingen treffen, maar willen jullie niemand op de bruiloft belasten met organisatorische taken? Dan kan de checklist van Freest jullie hierin helpen en kunnen jullie mij inzetten als ceremoniemeester. Zodat al jullie beste vrienden en familieleden optimaal kunnen genieten van jullie mooiste dag! Lees dan verder over wat het ceremoniemeesterschap bij Freest inhoud.

MEER INFO

OVERIGE DIENSTEN


Ben je bij mij terecht gekomen omdat je een ander feestje wilt geven? Een jubileum, een verjaardag of een geboortefeestje. Of wil je bepaalde specifieke taken uit handen geven? Dat kan ook! Freest helpt graag mee.

MEER INFO

TARIEVEN


Niet onbelangrijk en een vraag die jullie waarschijnlijk snel stellen: wat gaat dit ons kosten? Het uitgangspunt voor mij is dat elk feest maatwerk is en ik werk flexibel mee met jullie wensen. Meer informatie over mijn manier van werken en een indicatie van de kosten vinden jullie hier.

MEER INFO