Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Dorothé & Quirijn

Op donderdag 1 en zaterdag 3 september 2011 mocht ik de bruiloft van Dorothé en Quirijn begeleiden als ceremoniemeester. Een meerdaagse bruiloft op drie verschillende locaties en in twee ouderlijke huizen. Mijn eerste ervaring met eigen locatie bruiloften en gelijk had ik er twee! Erg persoonlijk, hoe leuk!

Een meerdaagse bruiloft, over twee dagen verspreid, vond plaats in Culemborg voor de Burgerlijke stand, in Leiden voor de kerkelijke ceremonie met aansluitend het feest in Voorburg. Twee dagen waarbij de ceremonie en het feest op ouderlijke locaties plaats vonden, wat net wat andere voorbereiding vergt dan als je het op een locatie doet die is ingesteld is op feesten en partijen.

We hadden de mooiste dagen van september, niet alleen door de bruiloft maar ook het weer was zonnig en warm. Dus de tenten waren er niet tegen de regen maar boden schaduw. Erg prettig en geen overbodige luxe. Wat in Culemborg begon met het burgelijk huwelijk in een kleine setting met een uitgebreide lunch. Eindigde in Voorburg waar we een receptiefeest hadden. Met de Delfse Studenten Big Band die de tuin vol bliezen met lekker jazz tunes!

Alle voorzieningen werden getroffen op alle locaties waar dit nodig was. Met alles in eigen handen van de bediending, tot de tap maar ook de hapjes en drankjes die werden geschonken. Een bruiloft in de stijl van het bruidspaar, werden dit twee ontzettend gezellige middagen.

Een meerdaagse bruiloft op drie verschillende locaties maakte het een compleet feest.

Locaties: Culemborg, Leiden en Voorburg
Foto’s van de kerkelijke bruiloft: Barbara Koppe – Studio op de Kop