Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Vivianne & Frank

Vivianne & Frank trouwden op 15 augutus in Den Haag. Voor deze bruiloft mocht ik eerst helpen met de organisatie. En daarna zorg dragen dat op de dag zelf alles soepeltjes verliep voor het bruidspaar, familie en alle andere gasten. Een prachtige, thuis tuin, bruiloft in hartje Den Haag! Helemaal wat paste bij Vivianne & Frank. Lees verder over de aspecten die daarbij hoorden.

Een Haagse bruiloft; heerlijk als dat hartje centrum vormgegeven kan worden in de tuin van het ouderlijk huis van de bruidegom. Als weddingplanner was ik betrokken bij de voorbereiding en op de dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het huwelijk werd voltrokken in de Grote Kerk van Den haag, waar het bruidspaar aankwam in een koets. Dit is een van de aspecten die bij Vivianne & Frank horen. Omdat Frank een paardenarts is en Vivianne een Veearts met al van jongs af aan haar eigen paard heeft gehad. En het leuke is dat de bruidegom dit als verrassing voor Vivianne geregeld had. Daarnaast waren er aspecten als Caipirinha’s, hand gemaakte bewegwijzeringen en een zelf gemaakte bar!

Na de voltrekking van zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk werd het felicitatie moment, de BBQ en feest voortgezet in het ouderlijk huis van de bruidegom. Waar de tuin was omgetoverd, met velen handjes tot een prachtige locatie. Waarbij de Braziliaanse roots werden gehonereerd met Caipirinha’s en een BBQ voor iedereen goed verzorgd was.

Kortom, een prachtige zonnige dag met veel feest vreugde, persoonlijke touches gedurende gehele dag en een knallend feest in de avond!

Locatie: Den Haag
Foto’s: Theo van Woerden – @blijefotos.nl