Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Tamara & Floris

Vanuit het mooie Zwitserland kwamen Tamara & Floris terug naar Leiden om te trouwen waar ze ook gestudeerd hebben. In een stukje natuur middenin Leiden, namelijk de Hortus Botanicus. Deze traditionele bruiloft vond plaats op 23 april 2022. Het was een prachtige zonnige dag die helemaal in het teken stond van dit gezellige bruidspaar!

Als weddingplanner heeft Freest voor deze traditionele bruiloft vooraf alle details gezamenlijk besproken. Daarbij is gekeken naar de wensen van het bruidspaar en wat op basis daarvan geregeld moest worden. Typerend voor hun relatie, en ook voor de plek van hun verlovings, is de Rijn. De rijn stroomt natuurlijk niet door Leiden, maar het water dat dit symboliseerde was wel verwerkt in de entree van het bruidspaar. Hiervoor hadden Tamara en Floris nameijk een boottocht door Leiden geregeld, die eindigde op hun trouwlocatie, de Hortus, Daar stonden alle gasten hen op te wachten. Een prachtig gezicht en helemaal passend bij Tamara & Floris. Hoe leuk!

Na een prachtige, intieme, ceremonie was het borreltijd! “Dan wordt het gezellig” – aldus de bruidegom. Met het ‘poppen’ van een champagne fles, als opening van de borrel, werd samen met de vele gasten op het bruidspaar gedronken. En na het diner kon het feest losbarsten op de Hortus. Een live band verzorgde daar de muzikale aankleding van de avond.

Een gezellige en traditionele bruiloft in een mooi stukje natuur middenin Leiden. Met een grote groep gasten is daar deze mooiste dag van Tamara & Floris gevierd! Proost!


Locatie: Hortus Botanicus Leiden
Foto’s: Oydin + Mei Fotografie