Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Maarten & Nicolette

Deze mooie dag had op elk moment een intieme en persoonlijke noot: van persoonlijke handgeschreven uitnodigingen tot de locatie en de versiering van de dinerzaal. Met een klein gezelschap van in totaal 22 familieleden en vrienden, vierden Maarten & Nicolette deze dag in Delft.

Deze bruiloft hebben Maarten en Nicolette zelf tot in de puntjes geregeld. En ik ben als ceremoniemeester voor de dag ingeschakeld. Hierbij zorgde Freest dat de laatste voorbereidingen waren afgestemd met de verschillende betrokkenen. Ook de verassingen waarvan het bruidspaar niet op de hoogte was. F®eest ontzorgde het bruidspaar op de dag zelf, zodat het ze optimaal konden genieten samen met hun familie & vrienden.

De sfeer was deze dag relaxt en intiem. Van rustig opstaan tot de first look en de fotoshoot, met alleen de noodzakelijke familieleden om te helpen. De rendez-vous was in de middag bij het stadhuis in Delft, waar de genodigden de entree van het bruidspaar bijwoonden binnengingen voor de ceremonie.
Na de ceremonie was er een ontspannen boottocht, een kopstootje in de lokale bar en we eindigden voor het diner in een van de fijnste restaurants van Delft.

Deze dag was voor Maarten & Nicolette de mooiste dag, omdat het naar hun eigen wens – met een intieme en persoonlijke noot – tot stand kwam. F®eest mocht hierin het bruidspaar en de genodigden ontzorgen gedurende de gehele dag. Het was prachtig!

Locatie: Delft
Foto’s: Maike Schwarz – @meanderwithmaike