Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Laura & Daan

Een bruiloft op een boerderij! Hoe gaaf is het als je de boerderij van je broer / (toekomstige) zwager omtovert tot een eigen bruiloft locatie. Met hard werken werd het een magische locatie. Waar op 11 juni 2022 gaven Laura en Daan elkaar het JA-woord, in de tuin van Boer met Lust.

De dag begon in Den Haag, waar Laura en Daan zich apart van elkaar klaar maakten voor de dag. Na de “first look” en familie foto’s, verplaatste het gezelschap zich naar Woerden. Naar de boerderij van Laura’s broer die voor  één dag was omgetoverd tot een unieke trouwlocatie. Op de boerderij werd de ceremonie voltrokken in de tuin onder een prachtige backdrop. Gevolgd door de receptie, het diner en ook het feest.

Een eigen trouwlocatie kiezen, zoals de boerderij van je broer, brengt veel organisatie met zich mee maar als het eenmaal staat, dan heb je ook wat. Een unieke locatie met betekenis, die geheel naar jullie wens kan worden aangekleed! De magie op de mooiste dag van Laura en Daan spat van de foto’s af – kijk maar mee!

Het was een eer om deze bruiloft op een boerderij te mogen coördineren als ceremoniemeester. Op deze manier hoefden geen van de gasten zenuwachtig te zijn voor de belangrijke taken die uitgevoerd moesten worden, en nog belangrijker: op deze manier hoefde niemand een moment te missen van de prachtige dag omdat ze aan het werk waren op net een andere plek dan waar de borrel / speech / foto’s plaatsvonden. Iedereen kon optimaal genieten, met een corona biertje in de hand, van alle prachtige momenten!


 

Locatie: Boer met Lust – te Woerden
Foto’s: Theo van Woerden – Blijefotos.nl