Zoek en druk op enter

De mooiste dag van Frederike & Lennart

Op 8 september 2017 trouwde ik zelf – dansend in de regen. Samen met mijn ceremoniemeesters hebben we de dag helemaal georganiseerd en voorbereid om het naar onze smaak te maken. Maar op de dag zelf kon ik alles loslaten en genieten van de mooiste dag van ons leven. Ik kijk er nog altijd zo op terug!

Deze dag was echter niet zoals je het hoopt als bruid of zoals je het in eerste instantie voorbereid: op het strand (Beachclub O) met de regenval van een maand in één dag en een storm van windkracht 9! Een voorspelling die je vreest als bruid, maar eigenlijk nog zelfs helemaal over de kop gaat, zo extreem. Maar omdat we plan B goed hadden bedacht, hebben we toch een memorabele dag gehad die niemand is vergeten! Met wat leuke (last-minute) accessoires voor juist die gekke regen en wind hebben enorm gelachen.

Ik word nog vaak herinnerd door onze gasten wat een fantastische dag dit juist door de omstandigheden was. Omdat het zulk slecht weer was weet iedereen deze dag nog en was het een knalfeest waarbij niemand naar buiten wilde en de dansvloer dus 100 procent gevuld was!

Dansend in de regen, onder onze paraplu, was de sfeer en avond helemaal compleet!

Locatie: Beachclub O – Noordwijk
Foto’s: Theo van Woerden – @Blijefotos.nl