Zoek en druk op enter

Ceremoniemeester

Maak jullie dag
voor iedereen een feest

Gunnen jullie, net als ik, het al jullie familie en vrienden op de dag zelf volledig met jullie mee te genieten? Maar willen jullie de voorbereiding wel zelf doen? Kies dan voor een professionele ceremoniemeester.

Dan kan ik jullie helpen als ceremoniemeester. Ik zorg op de dag zelf dat alles volgens planning verloopt. Zo hoeft niemand van jullie familie of vrienden op de bruiloft aan het werk. Dit maakt jullie dag voor iedereen een feest!

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ EEN CEREMONIEMEESTER?


Het draaiboek opstellen

Laatste detail en draaiboek bespreken op locatie (ca. 4 weken voor de bruiloft)

Aanwezigheid als ceremoniemeester op de bruiloft (aantal uren in overleg)

Aanspreekpunt voor leveranciers en gasten op de bruiloft

Wat biedt Freest?

Freest maakt alles op maat, wat betekent; dat je mij inzet op de momenten van je bruiloft waar jullie de organisatie loslaten! Dit is op de dag zelf en in de voorbereiding ervoor. Kan ik later op de dag instappen? Ja, dat kan. Samen kijken we wat er best bij jullie past en waar ik kan ontzorgen.

Zo ook in de organisatie vooraf. Ik sta open om weddingplanner aspecten toe te voegen aan het ceremoniemeesterschap. Zo help ik jullie bij de aspecten waar jullie mijn hulp kunnen en willen gebruiken. En ik maak daar een passende offerte en afspraken met jullie over.

De kosten die hierbij horen leg ik graag persoonlijk uit.